Szalagavató videózás

Ezeket kínáljuk

A Trimage csapata kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik szalagavató videózásban. Az elmúlt években számos szalagavató videót forgattunk. 4K minőségben, több kamerával dolgozunk. A következőkben a Trimage munkafolyamatát szeretnénk bemutatni, hogy Ti is megismerhessétek mit is kaptok ha minket választotok.

Tervezés, előkészítés

A sikeres szalagavató videó eléréséhez nagyon fontos a megfelelő előkészület. Programterv megismerése, helyszín bejárása, fényviszonyok feltérképezése, egyeztetés a táncoló osztállyal, tanárokkal.

Éppen ezért már a szalagavató előtt egyeztetünk a diákokkal, tanárokkal. Ha van rá lehetőség a főpróbán is részt veszünk, hiszen így egy teljes és átfogó képet kapunk a koreográfiáról, ezzel biztosítva azt, hogy a szalagavató megörökítése során egyetlen apró mozzanat se kerülje el a figyelmünket.

Forgatás

A forgatás során a legfontosabb feladat a legjobb pillanatok elkapása, és a jó minőségű, változatos dokumentálás.

Ennek érdekében a helyszín méretétől és a megrendelő igényeitől függően több álló és mozgó kamerával dolgozunk. Sőt akár felülnézeti kamerát és drónt is hadrendbe tudunk állítani! A felülnézeti kamerára a lap alján található videókban találhattok példát. A képrögzítés minden esetben 4K felbontásban történik.

Utómunka

Az utómunka a harmadik és legutolsó része egy videó elkészítésének, itt szinkronizáljuk a zenét a felvételekkel, itt választjuk ki és vágjuk meg a legjobb pillanatokat, itt nyeri el végleges formáját a videó.

Ezen a részen is nagy figyelmet fordítunk a Ti véleményetekre, ezért a videó véglegesítése előtt ideiglenes verziókat küldünk, amin kívánságotok és saját képességeink alapján javítunk, módosítunk.

Ha bármilyen további kérdésetek van a jövendőbeli szalagavató videótokkal kapcsolatban keressetek minket a kapcsolat fülön található elérhetőségeinken, vagy kérjetek ajánlatot az árajánlat fül segítségével! Reméljük a szalagavatótokon találkozunk!

Az alábbiakban pedig számos példa videót találtok, hogy ízelítőt nyerjetek milyen is egy szalagavató videó a Trimage-tól. Jó szórakozást!

Szalagavató referencia videóink

Szalagavató – highlights

Szalagavató – keringő

Szalagavató – évfolyamtálytánc

Szalagavató – osztálytánc

Szalagavató – keringő

Szalagavató – highlights