PROJEKTJEINK

2020 óta foglalkozunk drón, esemény és reklám videók gyártásával, professzionálisan, a legmagasabb minőségben. Eddigi pályafutásunk alatt számos drón, esemény és reklám videót forgattunk. Az alábbiakban megtekintheti az eddigi munkáinkat. Ha szeretné, hogy itt szerepeljen az Ön termékéről, szolgáltatásáról készült videó is, kérje árajánlatunkat még ma!

2022 – folyamatban…


Showreels


Trimage drón showreel

Ebben a drón videóban összegyűjtöttük az eddigi legjobb drón videóinkat. Ennek a videónak a megnézésével ízelítőt nyerhet, hogy mire is alkalmazható, milyen videók készíthetőek a gyakorlatban egy drónnal.

2021


Hotel Priscapac – imázs

Eddigi legnagyobb projektünket a Hotel Priscapac-nak készítettük. Ebben az imázs videóban a hely feelingjét és a hely adta lehetőségek sokszínűségét kívántuk bemutatni. Feladata a lenyűgözés, a néző megfogása és a további érdeklődés felkeltése.

Hotel Priscapac – bemutató

Ezt a bemutató videót szintén a Hotel Priscapacnak készítettük, azonban ennek a reklám videónak a célja a helyszín alapos bemutatása, ehhez ebben az esetben kommentárt használtunk, felirattal kiegészítve. Tempója lassabb, mint az imázs videónak.

Stari Gusar – imázs

A Stari Gusar étterem a Hotel Priscapac-hoz tartozó étterem. Két szolgáltatásért felelősek, a svédasztalos reggeliért és a hagyományos értelembe vett értelem üzemeltetéséért. Ebben az imázs videóban mindkét szolgáltatást megjelenítettük. Célunk az étterem hangulatának, szolgáltatásainak alapos bemutatása illetve a néző éhségének felkeltése.

Primamedica

A Primamedica Egészségközpontoknak forgattuk a fentebb látható karácsonyi köszöntő videót. Itt a videó célja egy karácsonyi üzenet átadása, a rendelők bemutatásával párhuzamosan.

Piarista Gimnázium keringő

Ezt az esemény videót a Piarista Gimnázium végzős osztályának készítettük a szalagavató bálon. A tervezés során igyekeztünk izgalmas beállításokat kitalálni. Használtunk álló, mozgó sőt teljesen felülről, madártávlatból lenéző kamerákat is. Ennek segítségével olyan részletek is láthatóvá váltak, amiket maga a közönség sem látott.

Piarista Gimnázium salsa-swing

Ezt az esemény videót, hasonlóan a keringőhöz a Piarista Gimnázium végzős osztályának készítettük. A videót azzal tettük izgalmasabbá, hogy a mozgó kamera többször a táncosokkal együtt mozog, érkezik a színpadra, így új perspektívákat ismerhet meg a videó nézője. Ha Ön is szeretne eseményéről egy videót, kérjen árajánlatot esemény videóra még ma!

2020


Csepel Evezős Klub – imázs

Ezt az imázs videót a Csepel Evezős Klubnak forgattuk. A cél egy edzés hangulatának megjelenítése, az egyesület népszerűsítése volt. A forgatás során drónt, parti kamerákat és motorcsónakból irányított kamerákat is használtunk, a színesebb és hatásosabb végeredmény érdekében. Ha Ön is szeretne egy hasonló reklám videót, kérjen árajánlatot!

Piarista Vitorlázó Egyesület – imázs

A Piarista Vitorlázó Egyesület által az évente megrendezésre kerülő Piarista Vitorlás Táborról forgattuk ezt az imázs videót. A forgatás során drónokat, hagyományos kamerákat és vízálló kamerákat is használtunk.

Leopold Mozart Zeneiskola – esemény

A zene világnapján a Leopold Mozart Zeneiskola növendékei hagyományosan koncertet adnak, azonban ezt 2020-ban a világjárvány miatt nem tudták élőben megtartani. Mi ennek a programsorozatnak a fő részét, a Zene az kell című darabot vettük fel. Kérjen árajánlatot esemény videóra Ön is!

ZAX csokibolt – bemutató

A ZAX kézműves csokigyár bemutató boltjának bemutató videója. A cél az elhelyezkedés és a bolt kínálatának bemutatása volt. A videó megnézése után a néző megismeri, milyen is egy igazi ZAX csoki.

Budaörs városi fúvós zenekar – esemény

Budaörs városának fúvós zenekara 2020-ban a világjárvány miatt online tartotta meg szokásos karácsonyi koncertjét. A rendhagyó esemény videó, az ezekben az időkben népszerű Zoom videochat platform designjára épül.

Oldal Tetejére